NÁŠ TÝM
... a jak to všechno začalo?
Už je to nějaký ten pátek, co jsme vyrobili naše první boilies.
Začátky byly zajímavé...
Absolutně jsme nevěděli, z čeho se takové boilies vůbec skládá, jak je vařit atd.
Vše se nejdříve vyrábělo doma v bytě 2+1 - směsi se míchaly ve vaně, vařilo se na sporáku a sušilo v kočárkárně.
Po velkém nepořádku v bytě a po neustálých stížnostech sousedů na neúnosný zápach po celé bytovce se musela výroba přestěhovat jinam.
Celé to začalo před lety, kdy jsme celou zimu seděli doma, dívali se na videa z ryb a těšili se až roztají ledy a my zase vyrazíme na další rybářské výpravy. Vždy jsme kupovali boilies od různých firem a výrobců a těšili se k vodě. Naše výpravy jsou vždy legendární a nezapomenutelné - přátelství, rodina, klid a úžasná atmosféra u vody. Jediné, co nám ještě scházelo, byly skutečně hodnotné záběry a úlovky. Seděli jsme třeba celý víkend u vody bez kontaktu s rybou, a když se nám toto stávalo častěji a častěji, tak jsme si řekli jednou pro vždy DOST! Času na rybářské výpravy je velice málo. Jsme rádi, když se sejdeme u vody zhruba 10x do roka, a když už na ty ryby jedeme, tak si to chceme užít na plno - s krásnými kapry. Proto jsme začali vyrábět boilies vlastní.
Zkoušeli jsme různé dodavatele surovin a výrobky postupně testovali. Trávili jsme nad tím nespočet hodin. Po uvaření prvního vzorku boilies jsme hned vyrazili pod pálavské kopce na naši domovskou vodu Dyji 5. Tam jsme tato boilies prvně testovali a výsledkem celého snažení bylo deset nádherných kaprů. V tu chvíli jsem měl jasno, co bude dál. Od té doby jsme neustále zkoušeli nové a nové věci a stále jsme se posouvali dál a zdokonalovali naše boilies. Až jsem jednoho dne konečně poskládal směs, která funguje vždy, všude a po celý rok. A hlavně! Je to magnet na opravdu velké kapry. Perfektně funguje na Pálavě, a již při prvním testu se nachytali kapři přes magickou hranici 20 kg!
Boilies sklízí úspěchy po celé ČR i v zahraničí a dopomohlo mnohým z nás k osobním rekordům.
Pokud hledáte kvalitní boilies a vyrážíte na velké kapry, tak HYDRA je jasná volba.
Petrův zdar!
Šéfkuchař Lukáš